SKAPA DIN BILMATTA HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL:

Hållbar produktion av bilmattor

Hållbar produktion av bilmattor

Förutom det faktum att vi vill erbjuda våra kunder vackra, exklusiva och passande produkter så är det också vårt jobb att ta hand om människor och miljö. Vi har ett ansvar för jorden. Vi har ett ansvar för de kommande generationerna. Därför tror vi att produktion och leverans av bilmattor måste ske på ett hållbart sätt. 

Vi gör det med några smarta val. Så har vi ett antal grundläggande och hållbara val:

  1. Rester av mattorna som uppstår under tillverkningen av bilmattorna bearbetas av ett specialiserat återvinningsföretag. Med moderna maskiner säkerställer de att mattorna är 100% återvinningsbar. Detta gör att det finns under produktionen av mattorna 0% avfall.
  2. Vi levererar mer än 1 500 unika passformer. Varje bil har sitt eget specifika mått. Dessutom kan vi erbjuda en unik uppsättning bilmattor för varje bil. Du kan välja mellan olika kvaliteter av mattfärger och dessutom finns det ett urval av många olika kantfärger. När en beställning annulleras lagras den på vår lagret. Chansen att en exakt samma uppsättning beställs igen är väldigt liten. Vi väljer för hållbarhet och inte kastar bort dessa mattor. Vi erbjuder dessa regelbundet på www.blocket.se för endast en hantering och fraktkostnad. Detta är en vinn-vinn situation. Vi slänger inget, och kunderna får på det här sättet en billig uppsättning bilmattor.
  1. Vi har en webbplats i nästan alla europeiska länder, från Sverige till Spanien och från Italien till Rumänien. Vi tillverkar bilmattorna lokalt så mycket som möjligt i närheten av våra kunder. Vi har olika produktionsställen i Europa för detta. Vårt paket färdas ändå många kilometer. Vi tycker att det är viktigt att denna görs CO2 neutral. Det är därför vi har valt en pakettjänst (DPD) som levererar alla paket CO2-neutral.
  2. Vi packar våra bilmattor i tunn men mycket robust plast. Denna plast kan sorteras som plast vid avfallshantering och kan återanvändas till 100%.

Hållbarhet är viktigt, vi tycker att det är viktigt att bidra till detta

och vi letar ständigt efter förbättringar för att stanna kvar på plats 1.