SKAPA DIN BILMATTA HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL:

Ny! Automater för Ford Explorer PHEV U625

Ny! Automater för Ford Explorer PHEV U625

Ford Explorer PHEV U625 2020 är en imponerande hybridbil som erbjuder kraftfull och effektiv körupplevelse. Med avancerad teknologi och sofistikerad stil är detta fordon ett utmärkt val för familjer och äventyrare som söker en pålitlig och tålig bil.

Explorer PHEV U625 är utrustad med en 3,0-liters V6-motor som stöder elmotorn och batteriet. Kombinationen av dessa element ger totalt upp till 318 hästkrafter och 332 pund-fot vridmoment. Denna imponerande kraft gör att Explorer PHEV U625 kan accelerera från 0 till 60 mph på bara 5,7 sekunder.

Det som verkligen imponerar med denna SUV är dess energieffektivitet. Explorer PHEV U625 har upp till 21 miles fullt elektrisk räckvidd och upp till 25 mpg kombinerad bränsleförbrukning. Detta innebär att bilägare inte bara kan njuta av kraftfull prestanda, utan också minska bränslekostnader och utsläpp av skadliga gaser.

En annan viktig egenskap hos Explorer PHEV U625 är dess mångsidiga och rymliga interiör. Standardutrustningen inkluderar 7 sittplatser och över 87,8 kubikmeter bagageutrymme när de bakre sätena fälls ned. Denna SUV erbjuder tillräckligt med utrymme för familjer och äventyrare. Dessutom har Explorer PHEV U625 många användbara funktioner, såsom en 10,1-tums pekskärm för underhållningssystemet, stöd för Apple CarPlay och Android Auto och en 12,3-tums digital instrumentbräda.

Tack vare avancerade säkerhetsfunktioner och förarstödsystem är Explorer PHEV U625 en säker bil. Standardutrustningen inkluderar högkvalitativa funktioner som nödbromssystem, filhållningssystem och dödvinkelsvarning. Ytterligare funktioner som adaptiv farthållare och trafikskyltsvarning finns också tillgängliga.

Vi har rätt passform för denna bil i vår kollektion.