SKAPA DIN BILMATTA HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL:

Ny! Automater för Hyundai Ioniq 6 2022

Ny! Automater för Hyundai Ioniq 6 2022

Hyundai Ioniq 6 2022 är en del av Hyundai Ioniq-serien av elbilar och är den andra modellen efter Ioniq 5. Denna bil har hyllats för sitt attraktiva utseende och avancerade funktioner. Dess imponerande historia och välputsade design gör Ioniq 6 till en av de bästa elbilarna på marknaden 2022.

Hyundai Ioniq 6 är en futuristiskt designad bil med en slående profil, hög och lång. Den har många motorer som är integrerade i den eleganta kroppen. Dess LED-strålkastare är eleganta och dess 20-tums hjul är imponerande. Interiören är en av de bästa bland nya bilar med högkvalitativa material. Denna bil har fem rymliga säten och är mycket rymlig och bekväm.

Hyundai Ioniq 6 är utrustad med kraftfulla motorer som erbjuder stor prestanda. Denna modell har elmotorer som ger 308 hästkrafter och 605 Nm i vridmoment. Den når en hastighet på 0-100 km/h på mindre än 5 sekunder. Maximal hastighet är 220 km/h och den har en körsträcka på cirka 550 km på en laddning.

Hyundai Ioniq 6 är utrustad med olika toppmoderna funktioner och teknologier. Den har en stor pekskärm med infotainment-system som är kompatibelt med Apple CarPlay och Android Auto. Den har också en 12,3-tums digital skärm och ett viktigt förarstyrningspanel. Det finns också andra funktioner, som 360 graders kamera.

Vi har rätt passform för denna bil i vår kollektion.