SKAPA DIN BILMATTA HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL:

Ny! Bilmattor för Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Ny! Bilmattor för Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Citroën har lanserat C5 X Plug-in Hybrid, som kombinerar en hybriddrift med en elegant design och utmärkt mångsidighet. Den erbjuder komfort, bekvämlighet och miljöskydd, vilket gör den till det perfekta valet för moderna familjer.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid har en elegant och dynamisk design med ett modernt och robust utseende. Den har ett panoramasoltak och ett stort bagageutrymme som ger gott om plats för passagerare och bagage.

Invändigt är C5 X Plug-in Hybrid bekväm och praktisk. Bilen erbjuder ergonomiska sittplatser för upp till fem personer. Instrumentpanelen innehåller en 12-tums pekskärm och föraren får viktig information om bilens kontroller på en 10-tums digital display. Bilen är också utrustad med en 360-graders kamera som hjälper till med automatisk parkering och hinderundvikande.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid har en hybridmotor som består av en fyrcylindrig bensinmotor på 1,6 liter och en elmotor med en total effekt på 225 PS. Bilen kan köras i fullt elektriskt läge i upp till 50 km och kan laddas på cirka 3 timmar med hjälp av en 7,4 kW-laddare. C5 X Plug-in Hybrid accelererar snabbt och kan nå hastigheter på upp till 225 km/h.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, bland annat automatisk hastighetskontroll, filbytesassistent och automatisk bromsning. Dessa funktioner garanterar en säker och bekväm körupplevelse.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid är det perfekta valet för moderna familjer som vill kombinera komfort och bekvämlighet med miljövänlig körning. Designen är modern och praktisk, motorn är kraftfull och effektiv och säkerhetsfunktionerna ger större sinnesro när man kör. Om du letar efter en pålitlig och hållbar bil för daglig användning är C5 X

För den här bilen har vi nu rätt passande bil i vår samling.