SKAPA DIN BILMATTA HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL:

Nytt! Bilmattor till Hyundai Bayon 2021 >

Nytt! Bilmattor till Hyundai Bayon 2021 >

Den helt nya Hyundai Bayon är en helt ny crossover SUV designad speciellt för Europa. Som en B-segment SUV är det den nyaste och minsta medlemmen i Hyundais växande SUV-familj. Bayon har en kompakt exteriör, en rymlig interiör och en lång lista med intelligenta säkerhets- och anslutningsfunktioner som skiljer den åt i sitt segment. Med detta demokratiserar Hyundai Bayon tekniken och gör högteknologiska säkerhets- och anslutningsfunktioner tillgängliga för alla.

I linje med Hyundais befintliga NAMING-strategi för stadsjeepar inspirerades Bayons namn av en semesterort: Bayonne, huvudstad i det franska Baskien och en av de vackraste destinationerna i sydvästra Frankrike. Eftersom Hyundai Bayon är utformad för att möta kraven på den europeiska marknaden bestämde sig företaget för att ge den ett europeiskt namn.

Bayon är det senaste designuttalandet inom Hyundai SUV-familjen, kännetecknat av oväntade och slående proportioner och starka grafiska funktioner. Dessutom har Bayon en enkel, rymlig och väl upplyst inredning. Det finns ett starkt fokus på att maximera komforten hos fram- och bakpassagerare och öka bagageutrymmet. Färger som finns tillgängliga för inredningsklädsel är: Helsvart, Mörkgrå + Ljusgrå eller Mörkgrå + Mangrovegrön sömmar och inlägg. Hos oss kan du sätta ihop bilmattorna till denna bil själv och göra önskat färgval. Du kan också beställa en separat bilmatta. Eller bilmattor med egen text.