SKAPA DIN BILMATTA HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL:

Nytt! Bilmattor till Mercedes EQS 2021->

Nytt! Bilmattor till Mercedes EQS 2021->

Vi har nu även bilmattorna till Mercedes EQS. EQS är den första helelektriska lyxsedanen från Mercedes-EQ. Med detta omdefinierar Mercedes-EQ detta fordonssegment. EQS är också den första modellen baserad på den modulära arkitekturen för lyx- och elfordon i verkställande klass. Som en del av initiativet Ambition 2039 arbetar Mercedes-Benz med att inom 20 år erbjuda en CO2-neutral ny flotta. År 2030 siktar företaget på att utrusta mer än hälften av de bilar som säljs med eldrivna system – inklusive helt eldrivna fordon och plug-in hybrider. På många områden tänker Mercedes redan i morgon på morgondagen: den nya EQS är utformad för att vara på motsvarande sätt hållbar. Fordonen tillverkas CO2-neutrala och använder råmaterialbesparande material som mattor gjorda av återvunnet garn. Mercedes-Benz tar hänsyn till hela värdekedjan, från utveckling och leverantörsnätverk till egen produktion.

Vi passar sömlöst in i vår hållbara produktion av bilmattorna. Avfallsmattan som skapas under tillverkningen av bilmattorna bearbetas av ett specialiserat återvinningsföretag. Med moderna maskiner säkerställer de att mattan kan återanvändas för 100%. Detta skapar ett netto 0% avfall under produktionen av mattorna. Mattan vi använder till våra bilmattor är också 100% återvinningsbar.

EQS markerar lanseringen av en ny generation batterier med en betydligt högre energitäthet. Det större av de två batterierna har en användbar energihalt på 107,8 kWh. Det är ungefär 26 procent mer än EQC (EQC 400 4MATIC: kombinerad elförbrukning: 21,5–20,1 kWh/100 km; Co2 Utsläpp kamma.: 0 g/km). EQS kan laddas med upp till 200 kW vid DC:s snabbladdningsstationer. Ström i ytterligare 300 kilometer (WLTP) laddas på bara 15 minuter. Hemma eller på offentliga ladd stationer kan EQS enkelt laddas upp till 22 kW med AC med den inbyggda laddaren.