SKAPA DIN BILMATTA HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL:

 

Traktor mattor till John Deere

Våra traktormattor till John Deere är 100% specialtillverkade. Vi har den unika passformen från många traktorer i vårt system. Du kan montera mattorna själv. Gör din traktor som ny igen med våra traktormattor! Välj traktormodell nedan. Då hittar du de olika artiklarna som vi levererar till din John Deere! Om du har några frågor kan du alltid skicka oss ett e-postmeddelande.

TRAKTOR MATTOR TILL John Deere

Vi kan leverera traktormattor till alla John Deere modeller. Du kan beställa dessa online. Mattorna är specialtillverkade. Vi känner till golvmattornas unika former för varje John Deere Vi visar formen av mattorna som en ritning i artikeln under bilderna. Om vi inte redan har den matta du söker efter, kan vi skräddarsy det om du skickar oss en pappersmal av original mattorna. Eller en digital ritning i .dxf format.

NÅLFILT TRAKTORMATTOR

Nålfilt traktormattorna för John Deere består av en robust kvalitetstyg. Dessa traktormattor har en totalvikt på 2.630 gr/m2.

RIBTYG TRAKTORMATTOR

Traktormattorna av ribtygg består av en robust nålspjällmatta med revbensmotiv. Den ribbade mattan har en totalvikt på 2 750 g/m2.

VELOUR TRAKTORMATTOR

Velour traktormattorna är gjorda av lyxig tuftad tyg. Det här är traktormattorna med bäst valuta för pengarna. Mattans vikt är 2 100 g/m2. Smutsen finns kvar på mattan, vilket gör den lätt att rengöra. Dessa mattor väljs oftast.

John Deere